Kesäkuun kanta-asiakaskirje, Järkipäivät 8.-15.6.

Palstalta löydät ajankohtaista kanta-asiakasasiaa, kuluvan kuun kanta-asiakastarjoukset sekä tietoa kuukauden tuotteesta.
Yhteydenottokanava kanta-asiakaspalveluun: kanta-asiakas@motonet.fi sekä puh. palvelemme numerossa 0403 190 190,
arkisin klo 9 - 21, la 9 - 18 sekä su 12 - 18 (matkapuhelinmaksu).

Kesäkuun kanta-asiakaskirje, Järkipäivät 8.-15.6.

ViestiKirjoittaja Kanta-asiakaspalvelu » 14:48 Perjantai 06 06 2014

Motonetin Järkipäivät alkavat verkkokaupassa sunnuntaina 8.6. ja tavarataloissa maanantaina 9.6.

Tule tekemään kesän parhaat hankinnat järkihinnoin! Järkipäivätarjouksena kanta-asiakkaille esim. punainen ja kultainen AutoGlym yhteishintaan 19,90 (norm. 34,-). Kaikki Järkipäivätarjoukset näet täältä.

Kaikki kesäkuun kanta-asiakastarjoukset näet täältä.

Kesäkuussa kanta-asiakkaat saavat esim. 5 litran Motox FullSyn 5W-40 moottoriöljyn hintaan 19,90 (norm. 22,90). Se on täyssynteettinen, hinta-laatusuhteeltaan erinomainen moottoriöljy, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön, säästää polttoainetta ja tuottaa kylmäkäynnistyksessä nopeasti vakaan öljykalvon.

Suuresta 5 litran kannusta riittää öljyä yli neljän litran moottorin öljytilavuuteen ja öljyä riittää yhteen lisäykseen vaihtovälin aikanakin. Motox FullSyn soveltuu uudenaikaisille bensiini- ja dieselmoottoreille ja se on suosittu erityisesti 90-luvun autoilla ajavien keskuudessa.

Tarkista autosi huoltokirjasta valmistajan öljysuositus.
Täyttää vaatimukset sekä luokitukset:
API SL / SM / CF
ACEA A3/B3 A3/B4
VW 502.00 / 505.00
MB 229.1 / 229.3
BMW LL-98
Porsche (2013)

***********************************************************

Kuukauden tuote on Kotihälytin-paketti PLATINUM 2.
Järkipäivätarjouksena kanta-asiakkaat saavat Kotihälytin-paketti 2:n kaupan päälle langattoman savuilmaisimen.

Kolmen ovi-ilmaisimen langattoman Kotihälytin-peruspaketti PLATINUM 2:n voi asettaa vartioimaan kodin sisäänkäyntien ja ikkunoiden lisäksi myös mökkiä, rakenteilla olevaa omakotitaloa, asuntoautoa tai venettä, kun saatavilla on verkkovirtaa. Hälytyksen voit ohjata tulemaan tekstiviestinä kännykkääsi. Viestin lisäksi laite hälyttää tehokkaalla sireenillä, lisävarusteena on saatavana myös vilkkuva sireeni. Kauko-ohjaimen paniikkipainike hälyttää apua jos esim. kotibileet uhkaavat riistäytyä käsistä.

Kotihälytin on Securitas yhteensopiva: voit halutessasi liittää laitteen Securitaksen hälytyskeskuspalveluiden piiriin. Sopimuksen voit tehdä esim. lomamatkan ajaksi, jolloin Securitas reagoi mahdollisiin loman aikaisiin hälytyksiin.

Yksinkertaisen suomenkielisen käyttöohjeen ja ääniopastuksen avulla järjestelmän saa käyttöön helposti ja nopeasti. Hälytyksen voi kytkeä päälle ja pois kauko-ohjaimella, integroidulla käyttönäppäimistöllä, tekstiviestillä tai Alarm4Home-sovelluksella. Hälytin toimii kaikilla SIM-korteilla.

***********************************************************

Kesäkuussa kiertää myös Turtle Wax Road Show Motonet-tavarataloissa seuraavasti: pe 6.6. Lohja, la 7.6. Lahti, pe 13.6. Helsinki ja la 14.6. Hyvinkää. Käy tutustumassa tuotteisiin ja katsomassa vahausnäytöksiä!
Motonet Oy
Kanta-asiakaspalvelu
Kanta-asiakaspalvelu
Motonet Henkilökunta
 
Viestit: 19
Liittynyt: 13:33 Keskiviikko 08 02 2012

Paluu Kanta-asiakaspalsta