Toukokuun kanta-asiakasposti

Palstalta löydät ajankohtaista kanta-asiakasasiaa, kuluvan kuun kanta-asiakastarjoukset sekä tietoa kuukauden tuotteesta.
Yhteydenottokanava kanta-asiakaspalveluun: kanta-asiakas@motonet.fi sekä puh. palvelemme numerossa 0403 190 190,
arkisin klo 9 - 21, la 9 - 18 sekä su 12 - 18 (matkapuhelinmaksu).

Toukokuun kanta-asiakasposti

ViestiKirjoittaja Kanta-asiakaspalvelu » 15:37 Keskiviikko 07 05 2014

Oikeat välineet kesän valmisteluun
Toukokuussa valmistaudutaan kevään juhliin ja alkavaan kesään. Yksi kunnostaa piha ja puutarhaa, toinen mökkilaituria, kolmas varustaa matkailuautoa valmiiksi kesän retkille… Tekemistä riittää, mutta järkevillä valinnoilla säästät sekä aikaasi että vaivaasi. Hanki tarvitsemasi välineet ja varusteet vapaa-ajantuotteiden erikoisliikkeestä, Motonetista!

PS. Kuuntele 19.5.-13.6. Radio SuomiPopin Aamulypsyä tai Radio Rockin Heikelä Korporaatiota ja osallistu kanavien Motonet-kesävarustekilpailuun. Viikkopalkintoina 100 euron lahjakortteja ja mystisiä "Pimeitä Paketteja"... Päävoittona 2 000 euron Motonet-lahjakortti!

Toukokuun tarjoukset
Toukokuun kuplivana kanta-asiakastarjouksena SodaStream PLAY:n ostaja saa kaupan päälle Waterfall-lasikarahvin. Ja auton tai lasikuituveneen saa kiiltämään kilpaa auringon kanssa SKIL 1144 -kiillotuskoneella.
Mainittakoon kanta-asiakastarjouksista myös Leikkaava oksasilppuri 99,- (norm. 119,-), Sznajder-vapaa-ajan akku 69,90 (norm. 74,90,-) ja ulkoantenni vaikka mökille.

Toukokuun kaikki kanta-asiakastarjoukset näet täältä.

Toukokuun kanta-asiakastuote on Motox Kattopesu 16,90 (norm. 19,90).
Helppokäyttöinen Motox Kattopesu puhdistaa katolta ja julkisivupinnoilta sammaleen, levän, jäkälän ja homeen. Laimennettu Kattopesu levitetään tasaisesti koko käsiteltävälle alueelle ja annetaan huuhtoutua sadeveden mukana pois. Aineen voi levittää matalapainepuutarha- tai reppuruiskulla, siveltimellä, harjalla tai sienellä. Helppokäyttöinen Motox Kattopesu sopii tiili-, pelti-, huopa- ja mineriittikatoille sekä rapatuille tai maalatuille puupinnoille. HUOM! Saamme valmistajan toimitusvaikeuksien vuoksi seuraavan tuote-erän tavarataloihimme viikolla 22!

Uutuuksia sähkötyökaluihin
Motonetin sähkötyökaluvalikoimassa on kaksi SKIL- uutuutta: SKIL 1012AD -ruuvinväännin/valaisin ja SKIL 7420AA -epäkeskohiomakone

Toukokuun tarjouslehti on jaettu 4.5. paikallissanomalehden liitteenä.
Lehdestä löydät kiinnostavimmat kevätuutuudet ja parhaat tarjoukset alkukesän askareisiin.Selaa netissä tai hae omasi tavarataloista! Liitteen tarjoukset ovat voimassa 4. - 18.5.2014 tavarataloissa ja verkkokaupassa.

Muistathan että tavaratalot ovat avoinna sunnuntaisin touko- ja kesäkuussa klo 12 - 18
Motonet Oy
Kanta-asiakaspalvelu
Kanta-asiakaspalvelu
Motonet Henkilökunta
 
Viestit: 19
Liittynyt: 13:33 Keskiviikko 08 02 2012

Paluu Kanta-asiakaspalsta