Polo 1.6.v98 pakki ei mene päälle auton käydessä

Auton huoltoon ja osien asennukseen liittyviä kysymyksiä, vihjeitä ja ohjeita.
Alueen säännöt
Tässä yksinkertaiset ohjeet foorumin käyttöön, näitä noudattamalla on auttaminenkin on helpompaa:

Ongelmatilanteessa kerro viestissäsi nämä tiedot:
1) Auton tunnistus: merkki, malli ja vuosimalli , onko diesel tai bensa, manuaali- vai automaattivaihteinen.
2) Ajetut kilometrit sekä huoltohistoria. Sekin tieto hyödyttää, kuinka kauan uudella hankinnalla on ajettu oston jälkeen.
3) Koska vika alkoi ja mahdollisimman laajasti millainen se on, koska se esiintyy ja mihin muuhun se liittyy.
4) Onko autolle tehty jotain korjausta, huoltoa tms hiljattain vian alkamista ennen.
5) Onko vikaa selvitetty esimerkiksi vikakoodien lukemisella tai niiden nollaamisella?
6) Auton moottoriin liittyvissä ongelmissa onko päästöt mitattu?

Itse viestin kirjoittamisessa on hyvä huomioida:
1) Jaa viestisi eri asiat ja osat eri kappaleisiin ja omille riveilleen.
2) Seuraa viestiketjuasi aktiivisesti, lisäkysymyksiä ja vastauksia saattaa tulla jo saman tien.
3) Jos autosi tuli kuntoon, kerro se! Tämä tieto auttaa henkilöitä, joilla on mahdollisesti sama ongelma. Täydellisessä ketjussa selvitetään lopuksi jopa remontin hinta sekä selkeät ohjeet miten toimia.
4) Huomaa myös ”Hyvät neuvot”-osio, jonne on koottu ne kaikkein yleisimmät autohuollon vinkit ja ohjeet.

Polo 1.6.v98 pakki ei mene päälle auton käydessä

ViestiKirjoittaja Anttikan » 15:55 Tiistai 22 12 2015

Nii tällänen vika ilmestyi.

Pakki ei mene päälle auton käydessä muut vaihteet toimivat kyllä hyvin ja laatikostakaan ei kuulu mitään ääniä.
Anttikan
Ahkera harrastaja
 
Viestit: 99
Liittynyt: 10:38 Lauantai 24 12 2011

Re: Polo 1.6.v98 pakki ei mene päälle auton käydessä

ViestiKirjoittaja cedricfan » 07:32 Keskiviikko 23 12 2015

Kytkin ei irrota kunnolla :roll:
* Admin *

Optima, P924, MB230CE, GR650, GS850, VX800
cedricfan
Motonet Henkilökunta
 
Viestit: 10037
Liittynyt: 08:10 Torstai 04 04 2002

Re: Polo 1.6.v98 pakki ei mene päälle auton käydessä

ViestiKirjoittaja Anttikan » 15:43 Keskiviikko 23 12 2015

En usko et on kytkimestä ku kumminki kaikki muut vaihteet menee hienosti päälle.
Olisko laatikosta menny jotain .
Anttikan
Ahkera harrastaja
 
Viestit: 99
Liittynyt: 10:38 Lauantai 24 12 2011

Re: Polo 1.6.v98 pakki ei mene päälle auton käydessä

ViestiKirjoittaja cedricfan » 08:33 Keskiviikko 30 12 2015

Muilla vaihteilla on synkronointi apuna kytkeytymiseen :wink:
Tuo, että pakki menee kuitenkin hyvin päälle kun moottori ei käy, olisi aika outoa, jos kyse olisi vivustoviasta. Vivustovian pitäisi olla samanlainen riippumatta käynnistä.
* Admin *

Optima, P924, MB230CE, GR650, GS850, VX800
cedricfan
Motonet Henkilökunta
 
Viestit: 10037
Liittynyt: 08:10 Torstai 04 04 2002


Paluu Volkswagen